ΟΠΑ: Σεμινάριο προετοιμασίας φοιτητών για την Πρακτική Άσκηση

ΟΠΑ: Σεμινάριο προετοιμασίας φοιτητών για την Πρακτική Άσκηση

H Μονάδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ΟΠΑ διοργανώνει σεμινάριο προετοιμασίας για όσους φοιτητές θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά την εαρινή περίοδο 2019. 

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το σεμινάριο γίνονται ηλεκτρονικά έως και την Τετάρτη 23/01/2019.


Παρακαλούμε πριν συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής να λάβετε υπ' όψην τα εξής: 

- Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24/01/2019 στην Αίθουσα Α32  & επαναληπτικά την Δευτέρα 28/01/2019 στην Αίθουσα Α48. 

- Το σεμινάριο θα διεξαχθεί 11.00 με 15.00 (είναι απαραίτητο να βρίσκεστε στην αίθουσα 15' νωρίτερα).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για όλες τις διαθέσειμες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης; ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

- Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή, αλλά για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τον υπεύθυνο της Πρακτικής σας προκειμένου η θέση να καλυφθεί από κάποιον άλλο. 

- Τα σεμινάρια αφορούν ΜΟΝΟ τους προπτυχιακούς φοιτητές που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης κατά το ΕΑΡΙΝΟ εξάμηνο Ακ. Έτους 2018 - 2019. Για την καλοκαιρινή περίοδο θα διεξαχθούν νέα σεμινάρια.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

  • Ενημέρωση για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του Ο.Π.Α
  • Ολοκληρωμένο Βιογραφικό Σημείωμα
  • Συνέντευξη επιλογής – τεχνικές έκφρασης & πρωτόκολλο συμπεριφοράς
  • Ομαλή & αποτελεσματική ένταξη στο εργασιακό περιβάλλον   
  • Εμπειρίες φοιτητών που ολοκλήρωσαν την πρακτική τους άσκηση

Χώρος Διεξαγωγής: Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν την Πέμπτη 24/01/2019 στην Αίθουσα Α32 ή την  Δευτέρα 28/01/2019 Αίθουσα Α48  (πτέρυγα Αντωνιάδου).

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Ο.Π.Α.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας:  

- ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Ελευθερία Νυφλή, Αντώνης Ρούσσος, Αγγελική Παναγιωτίδου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

- ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Ελευθερία Νυφλή,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 - 8203815

- ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ: Αγγελική Παναγιωτίδου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 - 8203825

- ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ &  ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ: Αντώνης Ρούσσος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 - 8203806 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr