ΕΛΜΕΠΑ: Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

ΕΛΜΕΠΑ: Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Διαδικτυακή Ενημέρωση από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ,  την Τετάρτη 6/4, Πέμπτη 7/4 και Παρασκευή 8/4 σε υποψήφιους φοιτητές, γονείς και καθηγητές. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος, κ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή και κ. Ιωάννη Φανουργιάκη, Επίκουρο Καθηγητή. 

Παρακάτω υπάρχει το video από την παρουσίαση της  Τετάρτης 6/4 https://youtu.be/aEUIKXtLhTs   


Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν στη φόρμα συμμετοχής σχετικά με τα ισχυρά στοιχεία του Τμήματος. Η ύπαρξη του Δωρεάν Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Ψηφιακό Μετασχηματισμό φάνηκε ως το πιο ελκυστικό στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ όπως προκύπτει και από το παρακάτω γράφημα των απαντήσεων. 

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και οι υποδομές του αποτελούν το δεύτερο ισχυρότερο στοιχείο για το Τμήμα ΔΕΤ, ενώ η αριστεία του στην έρευνα ήρθε τρίτη στις απαντήσεις των συμμετεχόντων.

Πλέον η φόρμα συμμετοχής λειτουργεί με τη μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ώστε όποιος επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και για επόμενη ενημέρωση. Οι επόμενες ενημερώσεις θα προγραμματιστούν δυναμικά μέχρι και την περίοδο συμπλήρωσης μηχανογραφικών σύμφωνα με τις αιτήσεις και οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις με email σχετικά με τις επόμενες ενημερώσεις. 

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/xGM3Z4JVPytRmieDA 

Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα του Τμήματος: https://mst.hmu.gr/enimerosi-ypopsifious-2022/ 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψήφιους και ευχαριστούμε θερμά την Πρυτανεία για την έμπρακτη ενίσχυση του Τμήματος

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής 
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr