ΕΛΜΕΠΑ: Είσαι φοιτητής και αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην ολοκλήρωση των σπουδών σου;

ΕΛΜΕΠΑ: Είσαι φοιτητής και αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην ολοκλήρωση των σπουδών σου; 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου» λειτουργεί το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Φοιτητών.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Φοιτητών (ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ) παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχολογικής & κοινωνικής στήριξης σε όλους τους φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ.


Εάν αντιμετωπίζεις δυσκολίες όπως για παράδειγμα κοινωνικές & οικονομικές δυσκολίες, συναισθηματικές δυσκολίες, κακή διάθεση, άγχος, προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δυσχέρεια προσαρμογής στην φοιτητική κοινότητα, άγχος για τα μαθήματα, μαθησιακές δυσκολίες, σύγχυση για επιλογές που πρέπει να κάνεις, οικογενειακά θέματα ή άλλες δυσκολίες που επηρεάζουν την ακαδημαϊκή σου σταδιοδρομία, την προσωπική και κοινωνική σου ανάπτυξη τότε σε παροτρύνουμε να επικοινωνήσεις μαζί με το Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Φοιτητών του ΕΛΜΕΠΑ τηλεφωνικώς στο 2810379539-379541 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ηλεκτρονική σελίδα https://secretariat.hmu.gr, για να σε βοηθήσουμε να βρεις τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης των δυσκολιών που πιθανόν αντιμετωπίζεις.

Το Κέντρο στελεχώνεται από καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό (κοινωνικό λειτουργό & ψυχολόγους) και οι συναντήσεις διέπονται από το επαγγελματικό απόρρητο.

Μπορείς να απευθύνεσαι στο Κέντρο Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-15:00.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα https://consult.hmu.gr/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr