Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΛΜΕΠΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΕΛΜΕΠΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) 

Ολοκλήρωση Εγγραφών: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πρωτοετείς φοιτητές 2020-2021 του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Τμήμα Εισαγωγής.

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΛΜΕΠΑ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Το μήνυμα του ΕΛΜΕΠΑ προς τους Πρωτοετείς


"Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Αγαπητοί νέοι φοιτητές,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.

Η διαδικασία εγγραφής θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από Τρίτη 22 έως και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr/.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την αποστολή των πινάκων των επιτυχόντων από το Υπουργείο Παιδείας στις γραμματείες των Τμημάτων (κατ’ εκτίμηση μετά τις 5 Οκτωβρίου), στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει, μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Ερωτήματα για την έκδοση των κωδικών μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.."

Ταυτοπροσωπία πρωτοετών

Με ανακοίνωσή τους τα περισσότερα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ αναφέρουν τα εξής στους πρωτοετείς σχετικά με την ολοκλήρωση των εγγραφών και την ταυτοπροσωπία τους:

  • Αποστολή/κατάθεση δικαιολογητικών ταυτοπροσωπίας

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς, την προεγγραφή σας, ΔΕΝ χρειάζεται να στείλετε / καταθέσετε κανένα δικαιολογητικό ταυτοπροσωπίας. 

  • Παραλαβή Κωδικών

Μετά την λήξη της προθεσμίας των προεγγραφών, και αφού σταλούν στο ίδρυμά μας οι σχετικές λίστες (εκτίμηση μετά τις 5 Οκτωβρίου)  θα λάβετε στο email που δηλώσατε κατά την προεγγραφή σας στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων , ενημερωτικό μήνυμα σχετικά με τον τρόπο έκδοσης των κωδικών σας, και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Μετά την ενεργοποίηση θα έχετε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. 

Σχετικές οδηγίες για πρωτοετείς φοιτητές έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών τμημάτων. Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για σίτιση και στέγαση, πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας. 

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας

​Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Μουσικής και Οπτοακουστικών Τεχνολογιών

Καλές σπουδές!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr