Webinar για φοιτητές από το ΕΛΜΕΠΑ: "Προωθώντας τον Εαυτό μας στη διαρκώς μεταβαλλόμενη Εκπαίδευση και Αγορά Εργασίας"

Webinar για φοιτητές από το ΕΛΜΕΠΑ: "Προωθώντας τον Εαυτό μας στη διαρκώς μεταβαλλόμενη Εκπαίδευση και Αγορά Εργασίας"

Το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο "Προωθώντας τον Εαυτό μας στη διαρκώς μεταβαλλόμενη Εκπαίδευση και Αγορά Εργασίας", εγκαινιάζει τα Career Meetings που πραγματοποιούνται για 3η συνεχή χρονιά από το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Απευθύνεται


Σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και πτυχιούχους.

Σκοπός του

Είναι η υποστήριξη των συμμετεχόντων στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας και την  ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους προφίλ στην αγορά εργασίας.

Πρόγραμμα

13:00: "Η νέα Ευρωπαϊκή πύλη Europass ως εργαλείο υποστήριξης της σταδιοδρομίας", Σταυρούλα Δουλάμη, Προϊσταμένη Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων ΣυΕΠ του ΕΟΠΠΕΠ, Υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Europass.

13:40: “Αναγκαίες δεξιότητες για τη διαβίου μάθηση και τη διαχείριση των αλλαγών στην αγορά εργασίας".
Δημήτριος Γαϊτάνης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ και Σταυρούλα Τετραδάκου, Προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Εργαλείων ΣυΕΠ, Υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Euroguidance.

Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα στο link που ακολουθεί https://forms.gle/28Sig68tiw9BLHKt5

Το link του Webinar μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες, θα αποσταλούν στα email που θα γνωστοποιηθούν στη φόρμα συμμετοχής.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr