Το ΕΑΠ για την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση

Το ΕΑΠ για την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση

Ανακοίνωση για την μεταβολή της οικονομικής συμμετοχής σε Θεματικές Ενότητες ετήσιας διάρκειας με ανανεούμενο Διδακτικό Υλικό εξέδωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προς τους φοιτητές.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμεριζόμενο την αναστάτωση που προκλήθηκε σε μέρος της φοιτητικής κοινότητας, σχετικά με την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση για την επιλογή συγκεκριμένων Θεματικών Ενοτήτων ετήσιας διάρκειας, όπου υπάρχει διαφοροποίηση του Διδακτικού Υλικού ή προσφορά εκπαιδευτικού λογισμικού και το γεγονός ότι το εμπλεκόμενο φοιτητικό κοινό ενημερώθηκε για τα ανωτέρω εν μέσω της περιόδου δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων, αναστέλλει την ανωτέρω ρύθμιση για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.


Ως εκ τούτου, το ύψος της οικονομικής συμμετοχής για επανεγγραφή σε Θεματικές Ενότητες ετήσιας διάρκειας για συμμετοχή μόνο σε εξετάσεις, παραμένει στο ποσό των 50€, ενώ παραμένει και η έκπτωση ύψους 100€ για τις περιπτώσεις που οι επανεγγραφόμενοι φοιτητές αιτούνται τη μη αποστολή του Διδακτικού Υλικού, λόγω προηγούμενης κατοχής του.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, στις Θεματικές Ενότητες ετήσιας διάρκειας για τις οποίες θα διαφοροποιηθεί το Διδακτικό Υλικό, θα εφαρμοστεί ένα δίκαιο σύστημα υπολογισμού του κόστους παροχής του ανανεούμενου κάθε φορά Διδακτικού Υλικού, ώστε να μην επιβαρύνονται αναιτιολόγητα οι φοιτητές που επαναλαμβάνουν μια Θ.Ε.

ΕΑΠ: Επανέναρξη των αιτήσεων εγγραφής σε Προγράμματα Σπουδών με Θ.Ε. ετήσιας διάρκειας

Δείτε μέσα από την κατηγορία Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr όλα τα νέα που αφορούν το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr