Οδηγίες έκδοσης ακαδημαϊκής ταυτότητας για τους Φοιτητές του ΕΑΠ

Οδηγίες έκδοσης ακαδημαϊκής ταυτότητας για τους Φοιτητές του ΕΑΠ

Οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) για την έκδοση της ακαδημαϊκής ταυτότητας πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας http://academicid.minedu.gov.gr/


2. Επιλέξτε από το δεξί μενού το «Εγχειρίδιο Χρήσης» και ακολουθήστε τις οδηγίες που περιλαμβάνει ο σύνδεσμος Αναλυτικές βήμα προς βήμα οδηγίες για την υποβολή της αίτησης (http://academicid.minedu.gov.gr/Files/Students_Manual.pdf) ή εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό video (http://academicid.minedu.gov.gr/Video.aspx)

Οι οδηγίες που παρέχονται στους ανωτέρω συνδέσμους είναι πλήρως αναλυτικές και θα σας κατατοπίσουν εύκολα και με κάθε λεπτομέρεια στην έκδοση της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας. Παρακαλούμε όπως τις διαβάσετε με προσοχή και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται.

Επισημάνσεις:

1. Στο πεδίο Ημερομηνία πρώτης εγγραφής θα εισάγετε το μήνα Οκτώβριο

2. Στο πεδίο Μερική Φοίτηση θα επιλέξετε ΟΧΙ

(Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία κατά τη διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας ( ΕΔΕΤ), Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215 215 7855. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 πμ - 17:00 μμ)

Περισσότερα νέα που αφορούν το ΕΑΠ στην κατηγορία «Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr