Σύμφωνο συνεργασίας, ΕΑΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Σύμφωνο συνεργασίας του ΕΑΠ με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Σύμφωνο συνεργασίας του ΕΑΠ με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) συνεχίζοντας και διευρύνοντας τη στρατηγική ακαδημαϊκής ανάπτυξης και θεσμικής συνεργασίας με δημόσια Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα, υπέγραψε Σύμφωνα Συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Τα σύμφωνα υπογράφηκαν, εκ μέρους του ΕΑΠ από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητή Βασίλη Καρδάση, εκ μέρους του Παντείου από την Πρύτανη, Καθηγήτρια Ισμήνη Κριάρη, και εκ μέρους του Ε.Ι.Ε. από τον Διευθυντή και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ. Βασίλειο Γ. Γρηγορίου. Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα υλοποίησης νέων, Κοινών Προγραμμάτων Σπουδών με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, βελτίωσης της ερευνητικής συνεργασίας και αξιοποίησης του επιστημονικού έργου, προς άμεσο όφελος της κοινωνίας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Περισσότερα νέα για το ΕΑΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Είσαι Φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΕΑΠ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr