Μεταφέρεται βιβλιοθήκη, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ΕΑΠ, βιβλιοθήκη ΕΑΠ Μεταφέρεται η βιβλιοθήκη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)

Μεταφέρεται η βιβλιοθήκη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)

Η μετακόμιση - μεταφορά της βιβλιοθήκης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, από τον γνώριμο χώρο της Τριών Ναυάρχων και Μαιζώνος στην Πάτρα ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2016.

Η βιβλιοθήκη όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του χώρου, θα παραμείνει κλειστή έως και την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 λόγω της μεταφοράς της σε νέο χώρο, την Πατρών – Κλάους 183. Η αλήθεια είναι πως η βιβλιοθήκη στεγαζόταν αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο κεντρικό σημείο, το οποίο και βόλευε πολύ κόσμο και κυρίως τους σπουδαστές των σχολών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου καθώς ήταν εύκολα προσβάσιμη και ανοιχτή έως αργά το απόγευμα, τις 19.15. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωση, ο νέος χώρος θα είναι πιο κοντά στο κτίριο του ΕΑΠ στην Περιβόλα ενώ αναμένεται να είναι και πιο άνετος και λειτουργικός.


Στο νέο χώρο θα στεγαστούν η Δανειστική Βιβλιοθήκη, το Αναγνωστήριο, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και λοιπές υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Πολλοί πάντως θεωρούν πως θα έπρεπε η Βιβλιοθήκη να παρέμενε εντός του ιστορικού κέντρου της πόλης μιας και για να μεταβεί κάποιος στο νέο χώρο θα χρειάζεται να πάρει είτε λεωφορείο, ταξί ή το αυτοκίνητο του.

Περισσότερα νέα για το ΕΑΠ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr