Σήμερα το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποφασίζει για αιτήματα των φοιτητών του Σήμερα η απόφαση του ΕΑΠ για αιτήματα των φοιτητών του

Σήμερα η απόφαση του ΕΑΠ για αιτήματα των φοιτητών του

Χθες Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 συνεδρίασε η ΔΕ του ΕΑΠ, σχετικά με τα αιτήματά των φοιτητών για μείωση της οικονομικής συμμετοχής τους, συμβολικής προκαταβολής και 5-8 δόσεις μέσα στο ακαδημαϊκό έτος, χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά και με πιστωτική κάρτα για όσους το επιθυμούν. Η απόφαση της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί επίσημα σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015.

Υστερα από σχετικά αιτήματα των φοιτητών η διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου συνεδρίασε χθες Τρίτη, προκειμένου να αποφασίσει τη διευκόλυνση καταβολή διδάκτρων διευρύνοντας τις δόσεις εξόφλησής τους.


Οσον αφορά τη μείωση των διδάκτρων, η διοίκηση του ΕΑΠ μελετά το ενδεχόμενο από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, και δεν εξετάζει κάτι τέτοιο να ισχύσει για φέτος, δεδομένου ότι κάποιοι φοιτητές ήδη έχουν πληρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΑΠ

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr θα δημοσιεύσει άμεσα την απόφαση που θα λάβει η διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) - μείνετε συντονισμένοι για την φοιτητική σας ενημέρωση.

Η σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ στο Facebook (ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr