Άνοιξαν οι αιτήσεις για Σπουδές στο ΕΑΠ με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο του 2022

Έναρξη εγγραφών φοιτητών (2022-2023) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το μοναδικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδας που προσφέρει Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, ξεκίνησε τη διαδικασία εισδοχής νέων φοιτητριών και φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023, στα Προγράμματα που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για φοίτηση.

Όλα τα Προγράμματα Σπουδών, αποτελούν σύγχρονες και ελκυστικές επιλογές, εναρμονισμένες πλήρως με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες και απαιτητικές ανάγκες της σημερινής αγοράς εργασίας.


Η εκπαιδευτική διαδικασία, πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές, τόσο των Προπτυχιακών, όσο και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, να ρυθμίζουν με ευέλικτο τρόπο το χρόνο τους, σπουδάζοντας από το σπίτι τους, σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Στο ΕΑΠ διδάσκουν οι κορυφαίοι Καθηγητές του ακαδημαϊκού χώρου της χώρας μας και του εξωτερικού, κάτι που σε συνδυασμό με τα σχεδόν 25 χρόνια πείρας του Πανεπιστημίου στο χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας, για όποιον το επιλέξει για τις σπουδές του.

Η παρακολούθηση των Προγραμμάτων Σπουδών, γίνεται σε ολιγομελή τμήματα και οι φοιτητές έχουν διαρκή αλληλεπίδραση και ανατροφοδότηση με τους Καθηγητές τους.

Συνολικά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει:

  • 8 Προπτυχιακά
  • 51 Μεταπτυχιακά
  • 1 Ειδικό Πρόγραμμα
  • 449 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες

Επιπλέον, προσφέρει για πρώτη φορά τα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα:

Υπενθυμίζουμε πως η οικονομική συμμετοχή για όλα τα Προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ενώ παρέχονται υποτροφίες αριστείας αλλά και με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

Τέλος, η είσοδος στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου γίνεται ανεξάρτητα από τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Κάνε την αίτησή σου τώρα και απόκτησε νέους ορίζοντες στη ζωή και την καριέρα σου, σπουδάζοντας από το σπίτι σου.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν αν αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του ιδρύματος eap.gr/2022/07/05/prosklisi-ekdilwsis-endiaferontos-2022-2023/, επικοινωνώντας ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 2610 367600.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr