Συνάντηση του Αντιπροέδρου του ΕΑΠ Ευστάθιου Ευσταθόπουλου με την Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Μήλου, Ελισάβετ Χωριανοπούλου

Συνάντηση του Αντιπροέδρου του ΕΑΠ Ευστάθιου Ευσταθόπουλου με την Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Μήλου, Ελισάβετ Χωριανοπούλου

Η σημαντικότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και οι ευκαιρίες που αυτή δημιουργεί για τους κατοίκους των νησιωτικών περιοχών της χώρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπροέδρου του ΕΑΠ, υπεύθυνου για τις Ακαδημαϊκές Υποθέσεις, Καθηγητή Ευστάθιου Ευσταθόπουλου, με την Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Μήλου, Ελισάβετ Χωριανοπούλου.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΑΠ στην Αθήνα, ο κ. Ευσταθόπουλος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, που δύναται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των κατοίκων, αλλά και όσων εργάζονται σε νησιωτικές περιοχές, καθώς μέσω αυτών μπορούν να αποκτήσουν ή να εμπλουτίσουν γνώσεις, δεξιότητες και προσόντα, χρήσιμα για την επαγγελματική –και όχι μόνο- πορεία και ανέλιξή τους. Υπογράμμισε ιδιαίτερα την προσφορά για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, των Προγραμμάτων Προπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Τουρισμού (ΔΙΤ)», «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ)», «Πληροφορική (ΠΛΗ)» και «Δημόσια Διοίκηση (ΔΗΔ)», επικεντρώνοντας και στη σημαντικότητα παρακολούθησης κάποιου από τα 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, τα οποία είναι έτσι οργανωμένα και δομημένα, ώστε να προσφέρουν την απαραίτητη εξειδίκευση σε επαγγελματίες και εργαζόμενους, με τα πιο σύγχρονα μέσα και εργαλεία της εξ αποστάσεων εκπαίδευσης. 


Υπενθυμίζεται ότι παραμένει ανοικτή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, 31 Αυγούστου, η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή στα 8 Προπτυχιακά και στα 51 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Η εγγραφή πραγματοποιείται χωρίς εξετάσεις ή κλήρωση.  

Για να δείτε τα Προγράμματα Σπουδών πατήστε εδώ. 

Για την υποβολή αίτησης εγγραφής πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr