Κληρώθηκαν οι 9.900 φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)

Ημέρας χαράς ήταν η χθεσινή για τους υποψήφιους φοιτητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθώς το πρωί έγινε στην Πάτρα η κλήρωση για τους νέους σπουδαστές του ιδρύματος.

Από τους 39.582 που κατέθεσαν αίτηση εισαγωγής έγιναν δεκτοί 9.900, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα από το νέο ακαδημαϊκό έτος. Οι αρχικώς επιλεγέντες καθώς και οι επιλαχόντες (υποψήφιοι των Κατηγοριών Α και Β της γενικής κατηγορίας υποψηφίων) καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ www.eap.gr στο Διαδίκτυο ώστε να πληροφορηθούν σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής τους.

Επίσης να αντλήσουν από το Διαδίκτυο όλα τα απαραίτητα για την εγγραφή τους έντυπα, να τα συμπληρώσουν και να τα αποστείλουν στο ΕΑΠ με συστημένη επιστολή το αργότερο έως και τις 16 Ιανουαρίου 2015.


Οι ανήκοντες στην Κατηγορία Α θα πρέπει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή και να στείλουν μαζί με τα δικαιολογητικά τους και το αντίγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή την ηλεκτρονική αναφορά επιτυχούς συναλλαγής μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οι ανήκοντες στην Κατηγορία Β θα πρέπει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου να στείλουν τα δικαιολογητικά τους χωρίς να καταθέσουν χρήματα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ στις 6 Μαρτίου 2015 για να δουν τον πίνακα των υποψηφίων Κατηγορίας Β οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του ΕΑΠ και, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καλύπτουν ακριβώς τα κενά από την Κατηγορία Α, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr