Έκτακτη ανακοίνωση ΕΑΠ για τις Αιτήσεις Σπουδών

Έκτακτη ανακοίνωση ΕΑΠ για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος φοίτησης στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει πως λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όλα τα Προγράμματα Σπουδών του ΕΑΠ, πλην του Δι- ιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)», θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00.

Οι αιτήσεις για το Δι- ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου (ΕΑΓ)» θα ξεκινήσουν σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.


Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου έως την 31η Μαΐου 2021 και ώρα 12.00μ.μ. και όχι πέραν της κάλυψης των προσφερόμενων θέσεων.

"Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση" τονίζεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προς τους υποψήφιους φοιτητές για το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για την φοίτηση στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. 

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr