ΕΑΠ: Σεμινάριο παρουσίασης βασικών ζητημάτων που αφορούν στη συγγραφή διπλωματικών εργασιών

ΕΑΠ: Σεμινάριο παρουσίασης βασικών ζητημάτων που αφορούν στη συγγραφή διπλωματικών εργασιών

Η Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ε.Α.Π. διοργανώνει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 - 14:30 εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Παρουσίαση βασικών ζητημάτων που αφορούν στη συγγραφή διπλωματικών εργασιών, όπως η επιλογή θέματος, η δόμηση της εργασίας, η παρουσίασή της κ.α.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο μέσα από την πλατφόρμα teams.


- Δήλωση συμμετοχής εδώ.

- Αριθμός συμμετεχόντων 200.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Λεωνίδα Παπαχριστόπουλο (τηλ. 2610367821, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΕΑΠ: Συγγραφή Πτυχιακών-Διπλωματικών εργασιών (προδιαγραφές)

Σχετικές πληροφορίες: 

Προς διευκόλυνσή των φοιτητών διατίθεται ο Οδηγός ανάρτησης Διπλωματικής / Πτυχιακής  Εργασίας στο Αποθετήριο καθώς και το Χρήσιμο Υλικό για την εκπόνηση Πτυχιακών και Διπλωματικών Εργασιών.

Διευκρινίζεται από το ΕΑΠ ότι:

  • Το αρχείο της Δ.Ε. πρέπει να έχει μορφή pdf.
  • Η Δ.Ε. πρέπει να βρίσκεται σε ένα ενιαίο αρχείο που θα περιλαμβάνει το εξώφυλλο, τον πρόλογο, το κύριο μέρος και πιθανά παραρτήματα ή/και συνοδευτικό υλικό (π.χ. χάρτες, διαγράμματα, εικόνες κ.λ.π.). Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην επιλογή εικόνων υψηλής ανάλυσης.
  • Το αρχείο της Δ.Ε. δεν πρέπει να είναι κλειδωμένο.
  • Το μέγεθος της Δ.Ε. δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30 ΜΒ.
  • Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου των 30 ΜΒ μπορείτε να υποβάλετε ένα επιπλέον αρχείο αλλά μόνο για τα παραρτήματα και το συνοδευτικό υλικό.  

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr