Αποτελέσματα Επιχειρηματικού Διαγωνισμού του ΕΑΠ

Αποτελέσματα Επιχειρηματικού Διαγωνισμού του ΕΑΠ

Συμβουλευτικές υπηρεσίες, δικτύωση, συνεργασία με μεγάλα επιχειρηματικά Hubs και ευρύτερη στήριξη του σχεδίου που ανέπτυξαν, ώστε να γίνει από απλή ιδέα μια ολοκληρωμένη επιχείρηση, κέρδισαν οι δυο ομάδες που συμμετείχαν στον 6ο επιχειρηματικό διαγωνισμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου  «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες».

Ο διαγωνισμός, που ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία, αποτελεί πλέον θεσμό για την ακαδημαϊκή «οικογένεια» του Ιδρύματος, ενώ προσφέρει σε όσους συμμετέχουν σ αυτόν πρόσβαση σε υπηρεσίες mentoring, ειδικά σεμινάρια για την υποστήριξη της πρότασης τους, οργάνωση σε επίπεδο υποδομών, πρόσβαση στην επόμενη φάση σχετικών μεγάλων πανελλαδικών δράσεων.


Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ο 6ος επιχειρηματικός διαγωνισμός του ΕΑΠ “Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες”, ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ιδρύματος.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στις 2 πρώτες θέσεις από την επιτροπή αξιολόγησης είναι:

  1. ΒΕ-ΙΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ
  2. Asymmetrics aBot- Νικητής και του ειδικού βραβείου του χορηγού «MOSAIC» στην κατηγορία “Καινοτομία στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Κλάδο”.

Ο διαγωνισμός δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών του που δίνουν κάθε χρόνο πολύτιμα εφόδια και αρωγή στις επιχειρηματικές ιδέες των νέων που συμμετέχουν σ αυτόν.

Υπενθυμίζεται, ότι η διαδικασία  τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες, απόφοιτους/ες κάθε προγράμματος και βαθμίδας σπουδών του Ε.Α.Π., αλλά και σε άτομα τα οποία απασχολούνται ενεργά σε ερευνητικούς τομείς και προγράμματα του Ιδρύματος. Στόχος του είναι η στήριξη των προτάσεων υποψήφιων επιχειρηματιών, κάτι που κατ επέκταση στοχεύει και στην στήριξη της ελληνικής αγοράς εργασίας και της ελληνικής οικονομίας.

Το ΕΑΠ εύχεται κάθε επιτυχία σε όλους όσους συμμετείχαν στον επιχειρηματικό διαγωνισμό του, στην πορεία τους και στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους επιδιώξεων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr