ΕΑΠ: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα -Μήνυμα προς τους φοιτητές

ΕΑΠ: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα -Μήνυμα προς τους φοιτητές

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Μήνυμα από το Τμήμα Μητρώου Φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προς τους φοιτητές και τις φοιτήτριες:

"Αγαπητή/έ φοιτήτρια/φοιτητή,


Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 με έναρξη μαθημάτων την 5η Οκτωβρίου 2020!

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τα κάτωθι:

Α) η αποστολή του έντυπου διδακτικού υλικού (για όσες Θεματικές Ενότητες προσφέρουν έντυπη διδακτέα ύλη) βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2020.

Β) πρόσβαση στις Θ.Ε και στο εκπαιδευτικό υλικό θα έχετε στις 5η Οκτωβρίου 2020 επίσης μέρα έναρξης των μαθημάτων.

Γ) από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα, στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης (https://courses.eap.gr για τα Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαία διάρθρωση και https://study.eap.gr για τα Προγράμματα Σπουδών με ετήσια διάρθρωση) και στις Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικών Στοιχείων (coursesreg.eap.gr για τα Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαία διάρθρωση και open.eap.gr για τα Προγράμματα Σπουδών με ετήσια διάρθρωση) θα εμφανίζονται οι Θεματικές Ενότητες που έχετε δηλώσει προς παρακολούθηση για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος, καθώς και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ), τους διδάσκοντες και τα τμήματα στα οποία θα ανήκετε. Εκεί, θα βρείτε ακόμα χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη μελέτη σας, όπως το χρονοδιάγραμμα μελέτης και γραπτών εργασιών, καθώς και την πρόσβασή σας στο Εκπαιδευτικό Υλικό των Θεματικών Ενοτήτων που έχετε επιλέξει προς παρακολούθηση κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021.

Δ) μέσω του ακαδημαϊκού email που σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π, θα γίνεται η οποιαδήποτε ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις σπουδές σας εκ μέρους του Ιδρύματος.

Η χρήση αυτού του λογαριασμού email είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για τη διευκόλυνση των σπουδών σας. Σε περίπτωση επιθυμίας επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Προγράμματος Σπουδών στο οποίο ανήκετε, παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία στην αντίστοιχή ηλεκτρονική διεύθυνση (μπορείτε να δείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ εδώ), ενώ σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα τεχνικής φύσεως, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην Τεχνική Υποστήριξη στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας καλούμε, λοιπόν, από την 1η Οκτωβρίου 2020 και μετά να επισκέπτεστε τακτικά το Ακαδημαϊκό σας email, καθώς θα αποστέλλονται χρήσιμες ενημερώσεις για την πορεία των σπουδών σας.

Σας ευχόμαστε μία εποικοδομητική Ακαδημαϊκή Χρονιά."

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr