Συμμετοχή του ΕΑΠ στο 8ο Regional Growth Conference

Συμμετοχή του ΕΑΠ στο 8ο Regional Growth Conference

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 8ο Regional Growth Conference που διοργάνωσε η Εφημερίδα Πελοπόννησος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετείχε στην όλη προσπάθεια, ως Θεματικός Χορηγός.

Το Συνέδριο συγκέντρωσε για ακόμα μια χρονιά σημαντικά πρόσωπα του Πολιτικού, Ακαδημαϊκού και Δημοσιογραφικού χώρου με ενδιαφέροντα και ουσιώδη ζητήματα, να θίγονται κατά τη διάρκεια των Θεματικών του Ενοτήτων.


Εξάλλου το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου μια από αυτές με θέμα «Εξ Αποστάσεως Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - Ιδιαιτερότητες και Πλεονεκτήματα» την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, Οδυσσέας Ιωάννης Ζώρας σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο Μάρνυ Παπαματθαίου και στην οποία συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Κωνσταντίνος Καραμάνης και Διονύσιος Μαντζαβίνος (δήλωσε στο μεταξύ την παραίτησή του) και οι Κοσμήτορες Αθανάσιος Μιχιώτης και Ιωάννης Καλαβρουζιώτης. Το Session χαιρέτισε πριν το κλείσιμό του η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας τον καίριο ρόλο που έχει να διαδραματίσει  το ΕΑΠ στην προσπάθεια που καταβάλει η εκπαιδευτική κοινότητα για να περάσει στην επόμενη ημέρα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ:

Λίγο πριν το κλείσιμο του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος του ΕΑΠ και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος είχαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Παρουσίαση, με θέμα «Η Διαχείρηση των Ογκολογικών Ασθενών τον καιρό του Covid-19». Την επίκαιρη αυτή Συζήτηση των δύο Καθηγητών, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Και τις τρεις ημέρες του 8ου Regional Growth Conference το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο βρέθηκε με stand στο χώρο του Συνεδρίου ώστε να εξυπηρετήσει τους πολυάριθμους επισκέπτες που έδειξαν ενδιαφέρον είτε για σπουδές στο Ίδρυμα, είτε για τα Βιβλία του Εκδοτικού του Οίκου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr