ΕΑΠ: Αποτελέσματα εισαχθέντων φοιτητών (2020-2021)

ΕΑΠ: Αποτελέσματα εισαχθέντων φοιτητών (2020-2021)

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει το κοινό πως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.


Μπορείτε να δείτε το χαρακτηρισμό της αίτησής σας κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών, που ενεργοποιήσατε μετά την ενημέρωση που λάβατε στην προσωπική ηλεκτρονική σας αλληλογραφία, κατόπιν της επιτυχούς υποβολής της ηλεκτρονικής σας αίτησης.

Για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε Εδώ.

1. Ενημερωτική Επιστολή Επιτυχόντων 

Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

σας ενημερώνουμε ότι, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών που μας αποστείλατε για φοίτηση στα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, διαπιστώθηκε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις εισαγωγής σας και γίνατε δεκτή/ός σε πρόγραμμα σπουδών του οποίου η έναρξη θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2020.

Σας εφιστούμε την προσοχή σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας σας. Η διεύθυνση την οποία δηλώσατε, αποτελεί το κυριότερο σημείο σύνδεσης και επικοινωνίας με το Ε.Α.Π. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πριν την έναρξη των σπουδών σας, έως και τέλος Σεπτεμβρίου, θα σας αποσταλούν:

α) οι κωδικοί πρόσβασης στο προσωπικό σας email που δηλώσατε, ώστε να έχετε πρόσβαση στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης (http://courses.eap.gr για τα εξαμηνιαία Προγράμματα Σπουδών και https://study.eap.gr για τα ετήσια Προγράμματα Σπουδών) και στις Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία (http://coursesreg.eap.gr για τα εξαμηνιαία Προγράμματα Σπουδών και open.eap.gr για τα ετήσια Προγράμματα Σπουδών). Από 1η Οκτωβρίου 2020 και έπειτα, σταδιακά στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ), τους διδάσκοντες και τα τμήματα στα οποία θα ανήκετε. Επιπλέον, εκεί θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη μελέτη σας, όπως το χρονοδιάγραμμα μελέτης και γραπτών εργασιών, καθώς και την πρόσβασή σας στον Ψηφιακό Αναγνώστη, μέσω του οποίου θα έχετε πρόσβαση στους τόμους εκδόσεων Ε.Α.Π., τα παράλληλα κείμενα κ.ά.

β) οι κωδικοί για την ενεργοποίηση του email που θα σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π και μέσω του οποίου θα γίνεται η οποιαδήποτε ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις σπουδές σας εκ μέρους του Ιδρύματος. Η χρήση αυτού του λογαριασμού email είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για τη διευκόλυνση των σπουδών σας.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις που αφορούν τη μελέτη σας και τις εκπαιδευτικές σας υποχρεώσεις θα λάβετε ηλεκτρονικά, στο λογαριασμό email που θα σας παρέχει δωρεάν το Ε.Α.Π.

Σας καλούμε να επισκέπτεστε συχνά, από την 1η Οκτωβρίου 2020 και μετά, τις πλατφόρμες του Ε.Α.Π (http://courses.eap.gr για τα εξαμηνιαία Προγράμματα Σπουδών και https://study.eap.gr για τα ετήσια Προγράμματα Σπουδών και τις Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία http://coursesreg.eap.gr για τα εξαμηνιαία Προγράμματα Σπουδών και open.eap.gr για τα ετήσια Προγράμματα Σπουδών), οι οποίες είναι πολύ βασικές και χρήσιμες κατά την πορεία των σπουδών σας.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές σας.

Mε εκτίμηση,
Τμήμα Μητρώου Φοιτητών

2. Σημαντικές Διευκρινίσεις 

1. Σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικούς πρόσβασης για  την πλατφόρμα ενημέρωσης των αποτελεσμάτων ( δείτε εδώ) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τις οδηγίες απόκτησης κωδικού.

2. Σε περίπτωση που ο χαρακτηρισμός της αίτησης σας είναι (εκκρεμότητα ή απορριπτέα) παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρόγραμμα σπουδών σας ( δείτε εδώ) για διευκρινίσεις ή επίλυση της εκκρεμότητας.

3. Σε περίπτωση που απαιτείται επιστροφή της καταβληθείσας οικονομικής συμμετοχής λόγω απόρριψης της αίτησης ή καταβολή πλεονάζουσας θα πραγματοποιηθεί εντός του μήνα Ιουλίου.

4. Δήλωση νέας Θεματικής Ενότητας ή αφαίρεση αυτής θα μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρόγραμμα σπουδών σας (δείτε εδώ) έως και τις 16 Αυγούστου 2020.

5. Οι Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (Ο.Σ.Σ.) του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως (ΗΛΕ).

6. Αφορά το Π.Σ ΕΑΓ: Στο πλαίσιο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοίτησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου» θα λάβετε στα προσωπικά σας email, τα οποία είχατε δηλώσει κατά την αίτησή σας, αλληλογραφία έως και τις 15/07/2020 σχετικά με το εξάμηνο έναρξης των σπουδών σας.

7. Προς διευκόλυνσή σας και για τον λόγο ότι ο όγκος των τηλεφωνικών κλήσεων την τρέχουσα περίοδο που δέχεται το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αυξημένος, θα σας συνιστούσαμε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Σπουδών σας αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (δείτε εδώ).

8. Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr