Ανακοινώθηκε από το ΕΑΠ ο τρόπος εξέτασης των φοιτητών!

Ανακοινώθηκε από το ΕΑΠ ο τρόπος εξέτασης των φοιτητών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Η Η Επιτροπή διενέργειας και υποστήριξης των εξετάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ανακοίνωσε μόλις τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των φοιτητών του Ιδρύματος.

Πιο αναλυτικά, από τις 6 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου θα γίνουν «ηλεκτρονικά» οι εξετάσεις των 45.000 φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, το οποίο οργάνωσε άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις τις αξιολογήσεις τους, παρά τα περιοριστικά μέτρα  της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη. Μάλιστα, οι φοιτητές του Ιδρύματος έμαθαν σήμερα τόσο την ημερομηνία της εξέτασης τους, όσο και την ώρα αλλά και τον τρόπο της διαδικασίας.


Συγκεκριμένα, το ΕΑΠ ανακοίνωσε σήμερα τις λεπτομέρειες του προγραμματισμού για τις τελικές και επαναληπτικές εξετάσεις, σε 368 Θεματικές Ενότητες οι οποίες θα γίνουν όλες εξ αποστάσεως μέσω από τις εκπαιδευτικές πλατφόρμες του Ιδρύματος.

Οι Συντονιστές των Θεματικών Ενοτήτων σε συνεργασία με τους διδάσκοντες, αποφάσισαν τόσο τον τρόπο εξέτασης όσο και τη διασφάλιση της αξιοπιστίας της διαδικασίας, όπως αυτές προτάθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή του.

Η Επιτροπή διενέργειας και υποστήριξης των εξετάσεων δεσμεύτηκε για τη διασφάλιση της ασφαλείας των φοιτητών, του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, καθώς επίσης και της ομαλής ολοκλήρωσης του ακαδημαϊκού έτους και την έναρξη του επόμενου.

Με βάση τις επιλογές μεθόδου εξέτασης, στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνεται η μέθοδος εξέτασης και ο αριθμός των Θεματικών Ενοτήτων:

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΕΑΠ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr