Το ΕΑΠ εν μέσω κορωνοϊού ζητά από τους φοιτητές να προπληρώσουν τα δίδακτρα του 2020-2021!

 Το ΕΑΠ ζητά από τους φοιτητές να προπληρώσουν τα δίδακτρα του 2020-2021!

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με το παρακάτω email ενημέρωσε τους φοιτητές του Ιδρύματος ότι πρέπει να καταβάλουν την πρώτη δόση από τον Ιούνιο, την δεύτερη τον Ιούλιο και την τελευταία τον Αύγουστο! Μέχρι τώρα, η πληρωμή γινόταν από τον Αύγουστο και έως τα τέλη Ιανουαρίου και μάλιστα σε έξι δόσεις, αντί για τρεις.

«Είναι απαράδεκτο να μας ζητάνε 3 δόσεις μέσα στο καλοκαίρι. Δώσαμε αγώνα για να γίνουν οι δόσεις με μετρητά μέχρι και τον Ιανουάριο και πάλι πολλοί ήταν αυτοί που δύσκολα τα έφερναν βόλτα. Τώρα μέσα σε αυτή τη συγκυρία και εν μέσω κορωνοϊού που έχει οικονομικές επιπτώσεις για όλους, ζητάνε λεφτά μέσα στο καλοκαίρι και χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινώσει πότε και πως θα δώσουν εξετάσεις οι φοιτητές» αναφέρει φοιτήτρια του ΕΑΠ στα «Φοιτητικά Νέα».


Το email που έλαβαν οι φοιτητές:

Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 για όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Αγαπητές/τοί φοιτήτριες/τές, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την περίοδο δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων νια το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 για τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Η δήλωση των νέων Θεματικών Ενοτήτων θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 και ώρα 12:00 πμ. Επίσης, η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής σας θα πραγματοποιηθεί με τον κωδικό πληρωμής με τον επιθυμητό τρόπο σύμφωνα με τα ακόλουθα: με χρήση πιστωτική ς κάρτας από (2) έως (8) άτοκες δόσεις, εφάπαξ με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, ή σε τρεις (3) δόσεις μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό κατάστημα ή internet banking ως εξής: 1η δόση με την επανεγγραφή, 2η δόση έως και 15 Ιουλίου και 3η δόση έως και 14 Αυγούστου, σύμφωνα με τις οδηγίες οικονομικής καταβολής, οι οποίες θα αναρτηθούν την προβλεπόμενη περίοδο. 

Κατά την προαναφερθείσα περίοδο για να προχωρήσετε στη δήλωση θα πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ (--τον σύνδεσμο μπορείτε να το δείτε στο email που έχετε λάβει--) κάνοντας χρήση των προσωπικών σας κωδικών επιλέγοντας την καρτέλα «Δήλωση Θεματικών Ενοτήτων». Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να αναρτηθούν κατά την περίοδο δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων. 

Επισήμανση: Όλες/όλοι οι φοιτήτριες/φοιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία εφόσον λάβουν τον τελικό Βαθμό για τη/τις Θεματική/κές Ενότητα/τες που παρακολούθησαν κατά το τρέχον έτος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι εφικτή η υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr