Ανησυχία εργαζομένων ΕΑΠ σχετικά με τη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών

Ανησυχία εργαζομένων ΕΑΠ σχετικά με τη λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών

"Το ΔΣ του ΕΜΦ ΔΕΠ του ΕΑΠ, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί με την επιδημία του κορωνοϊού στη χώρα γενικά και ειδικότερα στην Αχαΐα, με αφορμή και την πρόσφατη απόφαση του Προέδρου του ΕΑΠ να παραμείνει ανοικτό το ΕΑΠ, την ανησυχία μεταξύ των υπαλλήλων και τον πραγματικό κίνδυνο που κάποιοι από αυτούς διατρέχουν, καλεί τον Αντιπρόεδρο υπεύθυνο για θέματα Προσωπικού Καθηγητή Ε. Ευσταθόπουλο και τον Προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Η. Γκοτσόπουλο να:

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: (ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ) Αναστέλλεται η λειτουργία και των διοικητικών υπηρεσιών του Παν. Πατρών και ΕΑΠ


  • μεριμνήσουν για τις δυνατότητες μείωσης του συγχρωτισμού με εφαρμογή ευέλικτης εργασίας & τηλε-εργασίας, κατά περίπτωση σε τμήματα που μπορούν να το εφαρμόσουν, μετά από συνεννόηση του αναπληρωτή προϊσταμένου του κάθε τμήματος με το προσωπικό του τμήματος αυτού, μέτρο καθ’όλα εφικτό λόγω της ιδιομορφίας της λειτουργίας του ΕΑΠ,
  • διευκολύνουν τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων συλλογικών διοικητικών οργάνων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω τηλεδιάσκεψης για τη προσεχή κρίσιμη περίοδο.

Επίσης, το ΔΣ θεωρεί ότι η καλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει το ΕΑΠ στην Ελληνική κοινωνία σήμερα είναι αρχικά να προστατεύσει το προσωπικό και την ακαδημαϊκή του κοινότητα και στην συνέχεια να συμβάλλει στην αποτροπή της περεταίρω μετάδοσης του ιού."

Το ΔΣ του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr