Το ΕΑΠ διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας

Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου 2020

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: To Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου 2020 [International Conference on Business & Economics of the Hellenic Open University 2020 (ICBE -HOU)] θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Titania στην Αθήνα, 10-11 Απριλίου 2020.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή κορυφαίους επιστήμονες και ερευνητές, για να παρουσιάσουν, να συζητήσουν και να αντικρούσουν τις ιδέες τους, τις απόψεις τους και τα ερευνητικά τους αποτελέσματα σε όλα τα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Οικονομικών. Ένας πρόσθετος σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών φοιτητών του ΕΑΠ αλλά και άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Η παρουσίαση των εργασιών μπορεί να γίνει στα αγγλικά ή στα ελληνικά. Εάν δεν μπορείτε να υποβάλετε ολοκληρωμένη την εργασία μέχρι την 01/03/2020, υποβολή περίληψης είναι εξίσου αποδεκτή.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://icbe-hou.eap.gr ή επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία που αφορούν το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr