ΕΑΠ: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας και της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών

ΕΑΠ: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας και της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Ορκωμοσίας και Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης των Σχολών Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και Εφαρμοσμένων Τεχνών, σήμερα 11 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη της Πάτρας.

Στις Τελετές παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καθώς και Διευθυντές Προγραμμάτων.


Πιο συγκεκριμένα το παρών έδωσαν η Διευθύντρια του Προγράμματος ΦΥΕ, Καθηγήτρια Μαρία Χατζηνικολάου, ο Διευθυντής του Προγράμματος ΠΛΗ, Καθηγητής Δημήτριος Καλλές, του Προγράμματος ΚΠΠ, Καθηγητής Κυριάκος Μπουρίκας, του Προγράμματος ΑΣΠ, Καθηγητής Ιωάννης Μουρτζόπουλος και του Προγράμματος ΔΙΠ και μέλος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής  Βασίλειος Κωστόπουλος.

Το ΕΑΠ συγχαίρει τους απόφοιτους και εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους, καθώς οι σπουδές στη διά βίου μάθηση είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου θα ακολουθήσουν οι Τελετές των Σχολών Ανθρωπιστικών Επιστημών και Κοινωνικών Επιστημών στην πόλη της Πάτρας.

Με τις Τελετές Ορκωμοσίας των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Πληροφορικής και Σπουδών στις Φυσικές Επιστήμες ξεκίνησαν οι φετινές Απονομές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στην πόλη της Πάτρας.

Σειρά παίρνουν οι Τελετές της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών το ερχόμενο Σάββατο και την ερχόμενη Κυριακή. Συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους!

Δείτε Εικόνες

Οι Τελετές συνεχίστηκαν με τις απονομές των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης των Προγραμμάτων Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας και Διαχείριση Τεχνικών Έργων.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, αποδίδει τους Τίτλους Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης στους απόφοιτους των Προγραμμάτων: Διαχείριση Αποβλήτων, Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής και Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων.

Ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ, Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, συγχαίρει τους Μεταπτυχιακούς Διπλωματούχους των Προγραμμάτων:

- Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα

- Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική

- Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές

- Κατάλυση και Προστασία του Περιβάλλοντος

- Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών

- Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός

- Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού

- Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά

Με τις Απονομές των Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης των Προγραμμάτων: Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος, Γραφικές Τέχνες - Πολυμέσα και Σχεδιασμός Φωτισμού, κλείνει ο σημερινός κύκλος Απονομών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr