ΕΑΠ: Παράταση δηλώσεων Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το 2019-2020

Παράταση δηλώσεων Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το 2019-2020 για όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 436/02-08-2019 Συνεδρίαση της Δ.Ε. αποφάσισε την παράταση των Επανεγγραφών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 έως τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 23:59.

Για να προχωρήσετε στη δήλωση πατήστε εδώ και με τη χρήση των προσωπικών σας κωδικών θα επιλέξετε την καρτέλα «Δήλωση Θεματικών Ενοτήτων».


Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα Προγράμματα Σπουδών, οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (e-mails) των Προγραμμάτων Σπουδών τους (Στοιχεία Επικοινωνίας).

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ή απώλειας κωδικών πρόσβασης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr