ΕΑΠ: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) 2019-2020

ΕΑΠ: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) 2019-2020

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 για όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ενημερώνει το κοινό ότι η διαδικασία δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020 για τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 και ώρα 23:59.


Για να προχωρήσετε στη δήλωση πατήστε εδώ με τη χρήση των προσωπικών σας κωδικών, θα επιλέξετε την καρτέλα «Δήλωση Θεματικών Ενοτήτων».

Επισήμανση: Παρακαλούμε όλες/όλοι οι φοιτήτριες/φοιτητές να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία εφόσον λάβουν τον τελικό βαθμό για τη/τις Θεματική/κές Ενότητα/τες που παρακολούθησαν κατά το τρέχον έτος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι εφικτή η υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα Προγράμματα Σπουδών, οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (e-mails) των Προγραμμάτων Σπουδών τους (Στοιχεία Επικοινωνίας). Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ή απώλειας κωδικών πρόσβασης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Απόφαση του ΕΑΠ για τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων του – ΕΓΓΡΑΦΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr