Το WebRadio του ΕΑΠ ξεκίνησε τη λειτουργία του!

Το WebRadio του ΕΑΠ ξεκίνησε τη λειτουργία του!

WebradioEap: Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη μαθησιακή διαδικασία που ακολουθεί, αυτή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δίνοντας άλλη σημασία στη γεωγραφική κάλυψη που παρέχει ένα πανεπιστήμιο.

Το WebradioEap δημιουργήθηκε με στόχο τη συρρίκνωση αυτής της απόστασης και την ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών του. Στη διαδικτυακή του συχνότητα φιλοξενούνται παραγωγές που εκτός του καλλιτεχνικού περιεχομένου χαρακτηρίζονται και από την Ακαδημαϊκή πλευρά, στοιχείο που δεν βρίσκεται εύκολα σε εμπορικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Είναι ένα βήμα που δίνεται ελεύθερα στους Φοιτητές – Αποφοίτους – Καθηγητές και Εργαζόμενους του Ιδρύματος.


Οι εκπομπές του WebradioEap έχουν κύριους στόχους την σύσφιξη των σχέσεων στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα, την εξωστρέφεια, την κοινωνική δικτύωση, την έκφραση, το βήμα και την ενημέρωση, την προώθηση του πολιτισμού και των υψηλών καλλιτεχνικών αξιών, ενώ διέπονται από τα ιδανικά της ελευθερίας, της ισότητας και της ειρήνης.

Όλα αυτά εγγυώνται, υψηλή ποιότητα εκπομπών, σεβασμό στην ελληνική γλώσσα, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και βέβαια την προαγωγή αποκλειστικά ποιοτικής μουσικής.

Ο Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός είναι ένα άνοιγμα του Ιδρύματος στην κοινωνία, σέβεται της αξίες της και προβάλει τις ακαδημαϊκές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και το Πρόγραμμα των εκπομπών από φοιτητές, καθηγητές αλλά και προσωπικό του ΕΑΠ.

Για να ακούσετε LIVE πατήστε εδώ. Ας το στηρίξουμε όλοι μας!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr