Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια του ΕΑΠ και σου αρέσει η Μουσική;

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια του ΕΑΠ και σου αρέσει η Μουσική;

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου. Το ΕΑΠ αποφάσισε να τιμήσει αυτή τη μέρα, ξεκινώντας από σήμερα τις αιτήσεις για την εθελοντική συμμετοχή της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στο Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό Σταθμό webradio.eap.gr. Είσαι φοιτήτρια ή φοιτητής του ΕΑΠ, διδάσκεις στο ΕΑΠ ή είσαι απόφοιτος του Ιδρύματος και σου αρέσει η Μουσική; Κάνε αίτηση για να συμμετέχεις στην νέα ομάδα παραγωγών.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός Διαδικτυακού Σταθμού με στόχο να ακούγεται η φωνή της ακαδημαϊκής κοινότητας σε όλη την επικράτεια.


Το ΕΑΠ χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη μαθησιακή διαδικασία που ακολουθεί, αυτή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δίνοντας άλλη σημασία στη γεωγραφική κάλυψη που παρέχει ένα Πανεπιστήμιο. Κοινή επιθυμία είναι να φτιαχτεί ένα βήμα για την ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της κοινότητας.

Το Πανεπιστήμιο επιθυμεί να δημιουργηθούν μουσικές παραγωγές με νέα της κοινότητας, πολιτιστικά σχόλια και την συμμετοχή τόσο των φοιτητών, όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού και των εργαζομένων.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη δημιουργία και την τεχνική υποστήριξη του διαδικτυακού σταθμού, προχωράμε σε Πρόσκληση Εκδήλωσης Εθελοντικής Συμμετοχής για Ραδιοφωνικούς Παραγωγούς.

Η πρόσκληση αφορά την εθελοντική συμμετοχή παραγωγών  για την κάλυψη των αναγκών στους τομείς:

  • Μουσικές εκπομπές
  • Εκπομπές λόγου
  • Θεματικές εκπομπές

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Ενεργοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
  • Εκπαιδευτικό Προσωπικό (μέλη ΔΕΠ ή ΣΕΠ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
  • Εργαζόμενοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
  • Απόφοιτοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Μέλη της μεγάλης κοινότητας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, αποκτούν διαδικτυακή φωνή και μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα του σταθμού, αποστέλλοντας ηχογραφημένες τις εκπομπές τους, από όπου και αν βρίσκονται.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Διαδικτυακό Ραδιοφωνικό Σταθμό από 13/02/2018 μέχρι 28/02/2018.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.:

  • Συμπληρωμένη την Αίτηση Εθελοντικής Συμμετοχής στο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο webradio.eap.gr (μπορείτε να τη βρείτε εδώ)
  • Ηχητικό δείγμα (demo) που θα περιέχει μία ή δύο μουσικές επιλογές και ένα σύντομο σχολιασμό
  • Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα (εφόσον υπάρχει)
  • Δικαιολογητικά για την απόδειξη επαγγελματικής εμπειρίας (εφόσον υπάρχει)

Μετά την περίοδο των αιτήσεων, θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους (δια ζώσης ή διαδικτυακά).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr