ΕΑΠ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ημερίδα του ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ στο Money Show – Athens Hilton Hotel

ΕΑΠ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ημερίδα του ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ στο Money Show – Athens Hilton Hotel

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη  ημερίδα του συλλόγου εχθές στο Money Show – Athens Hilton Hotel,  με θέμα   “Διαδίκτυο και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στην Ελλάδα”.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ και της «Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου» (Html.Gr)


Ημερίδα ξεκίνησε με το χαιρετισμό του κ Χατζηθεοδοσιου, Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εν συνεχεία του κ Γρετζελο Α Αντιπρόεδρο του  Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών. 

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η κα Σακαρέλη Αναστασία Στέλεχος Μητρώου ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, η κα Μεγαλοοικονόμου ανεξάρτητη βουλευτής Β Πειραιά.

Συμμετείχαν ως ομιλητές

1. Μπαλατσούκας Νικόλαος Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr) με θέμα “Ασφάλεια στο διαδίκτυο για παιδιά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης”

2. Βαρβιτσιώτη Δωρίνα MBA Management and Leadership- MIFID II με θέμα “Επιπτώσεις σε αγορές και επενδυτές”

3. Μπακούρος Χρήστος Υποψήφιος Διδάκτορας- MSc Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΥΦΔΕΟ με θέμα “Ηλεκτρονική Ψηφοφορία μέσω Internet: Ουτοπία ή Πραγματικότητα;”

4. Δαβαλάς Αθανάσιος Συνεργαζόμενος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς ( Elearning ) - Διευθυντής RadioZografou.Gr με θέμα “Κλασική και Διαδικτυακή Οικονομία. Ομοιότητες , Διαφορές και παράλληλες διαδρομές”

5. Σκιαδά Ελένη Φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών – Γενική Γραμματέας ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ. – Marketer and communication Manager, με θέμα “Το επιχειρησιακό περιβάλλον σήμερα»

6. Σταμέλου Στέλλα MSc Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων – Ιδιοκτήτρια Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού Νηπιαγωγείου “Το Τρενάκι” με θέμα “Διαδίκτυο και Γυναικεία επιχειρηματικότητα

Την συντόνιζε ο κος Κορέλης Κώστας Δημοσιογράφος Αθήνα 9,84 και τακτικό μέλος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού Συμβουλίου.

Η ημερίδα έκλεισε με την απονομή βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, με την ευκαιρία της δυναμικής που διακρίνει τον ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ να συμμετέχει σε όποια δράση προσδίδει αξία στους φοιτητές και όχι μόνο.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr