Επεισόδια μεταξύ φοιτητών του ΕΜΠ μέσα στο αμφιθέατρο εν ώρα μαθήματος!

Επεισόδια μεταξύ φοιτητών του ΕΜΠ μέσα στο αμφιθέατρο εν ώρα μαθήματος!

Η «βεντέτα» των φοιτητικών παρατάξεων συνεχίζεται στις Σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου σημειώθηκαν νέοι διαπληκτισμοί μεταξύ φοιτητών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελευθερία του τύπου" εκπρόσωποι παρατάξεων της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς μπήκαν προχθές σε αμφιθέατρα εν ώρα μαθήματος (!) και τράβηξαν έξω φοιτητές με τoυς οποίους συνεπλάκησαν.

Αμέσως κατά τις ίδιες πηγές, παρενέβησαν καθηγητές αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι, για να αποτραπούν σοβαροί τραυματισμοί φοιτητών. Καθηγητές του Ιδρύματος δηλώνουν ότι εκπρόσωποι φοιτητικών παρατάξεων περιφέρονταν μάλιστα όλη την ημέρα στα συγκροτήματα του Ιδρύματος φωνάζοντας συνθήματα, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αλλάξουν αίθουσες για να ολοκληρώσουν ομαλά το μάθημά τους.


Είχε προηγηθεί επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, η οποία έκλεισε για δύο ημέρες (διαβάστε περισσότερα εδώ). Η «βεντέτα» είχε ξεκινήσει έξω από το υπουργείο Παιδείας, στη διάρκεια μαθητικής διαδήλωσης υπέρ των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπου φοιτητικές ομάδες του εξωκοινοβουλευτικού αριστερού χώρου φέρονται να χρησιμοποίησαν μαθητές για να μπουν στο υπουργείο, παρά τη διαφωνία εκπροσώπων.

Διαβάστε ακόμη:

Πότε θα διεξαχθούν οι Φοιτητικές Εκλογές 2017;

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr