Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΕΜΠ την Τρίτη (07/02)

Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΕΜΠ την Τρίτη (07/02)

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Τελευταία ενημέρωση (16:00) από τον Πρύτανη του ΕΜΠ, Ανδρέα Μπουντουβή, σχετικά με τη λειτουργία του Ιδρύματος την Τρίτη (07/02):

«Η τωρινή (6/2, ώρα 16:00) κατάσταση στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, από πλευράς συνθηκών λόγω της χιονόπτωσης που προηγήθηκε, δεν είναι προβληματική.  Το ίδιο συμβαίνει με το συγκρότημα Πατησίων καθώς και με την ευρύτερη περιοχή που συνδέεται με την πρόσβαση στην Πολυτεχνειούπολη, συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής μεταφοράς.


Συνεπώς, οι εξετάσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη 7/2, θα γίνουν* εκτός αν προκύψει αλλαγή ή σαφής πρόγνωση αλλαγής καιρικών δεδομένων, αργότερα σήμερα, για την οποία η ενημέρωση θα προέλθει από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πολιτική Προστασία κλπ). 

Τα ανάλογα ισχύουν και για την εργασία του προσωπικού.

Η «εύκολη λύση» θα ήταν η αναβολή των εξετάσεων και η εξ αποστάσεως εργασία για αύριο, αλλά δεν είναι και αποδοτική. Οι δυσκολίες του καιρού και οι αντίστοιχες επιπτώσεις υπόκεινται, για την εκτίμησή τους, στο μέτρο της ασφάλειας των ανθρώπων, και οι σχετικές υπεύθυνες αποφάσεις οφείλουν  να συνδυάζουν τις υποδείξεις των ειδικών, την ορθολογική σκέψη μαζί με το αναπόφευκτο ρίσκο που μαθαίνουν να εκτιμούν και να αναλαμβάνουν οι μηχανικοί. 

Eν κατακλείδι: παρακαλούνται οι φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Σχολών τους και τις κεντρικές τις επόμενες ώρες για την οποιαδήποτε μεταβολή. Παρομοίως, το προσωπικό θα ενημερωθεί υπηρεσιακά.

*Εκτός της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, που έχει ανακοινωθεί ειδικό πρόγραμμα»

Formula Student: Η Prom Racing Team του ΕΜΠ 1η στην Ελλάδα και 27η στην παγκόσμια κατάταξη

Φοιτητές στο ΕΜΠ έδωσαν εξετάσεις με φακούς / ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr