Το ΕΜΠ υποδέχθηκε τους νέους φοιτητές με τραγούδια, χορούς και μουσική / ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το ΕΜΠ υποδέχθηκε τους νέους φοιτητές με τραγούδια, χορούς και μουσική / ΒΙΝΤΕΟ

H Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές με ένα φεστιβάλ μουσικής και χορού τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022. Η εκδήλωση έγινε στις πλατείες κέντρου, στον υπαίθριο χώρο μπροστά από την Κεντρική Βιβλιοθήκη, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν : To Σύνολο Κρουστών ΕΜΠ, o χορευτικός τομέας ΕΜΠ και το Σύνολο δημοφιλούς και έντεχνου ρεπερτορίου Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ – φωνές και όργανα.


Ο πρύτανης του ΕΜΠ κ. Ανδρέας Μπουντουβής ευχαρίστησε τους διοργανωτές του φεστιβάλ και καλωσόρισε τους νέους φοιτητές του ιδρύματος, ενώ ανακοίνωσε ότι κατά απαίτηση της κοινότητας το γλέντι θα επαναληφθεί, θέτοντας ως προϋπόθεση στους φοιτητές την επόμενη φορά ο καθένας τους να δεσμευτεί ότι θα συνοδεύεται από άλλους 5 επισκέπτες.  

«Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, είπε ο κ. Μπουντουβής, την ευχαριστηθήκαμε όλοι, είχε χρόνια να γίνει μια υποδοχή αυτού του τύπου στο ΕΜΠ, αν και οι ακαδημαϊκού τύπου υποδοχές γίνονται κάθε χρόνο. Θαυμάσιο το Σύνολο δημοφιλούς και έντεχνου ρεπερτορίου Τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ – ορχήστρα και φωνές – που μαζί και τα κρουστά και το χορευτικό του ΕΜΠ έκαναν ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα».

Ο πρύτανης του ΕΜΠ Ανδρέας Μπουντουβής ενθουσιάστηκε από το κλίμα και το έριξε στο τραγούδι.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr