Πρύτανης ΕΜΠ για επίθεση στην ΑΣΟΕΕ: Νιώθω την ταμπέλα να κρέμεται από τον δικό μου αυχένα

Πρύτανης ΕΜΠ για επίθεση στην ΑΣΟΕΕ: Νιώθω την ταμπέλα να κρέμεται από τον δικό μου αυχένα

Σχόλιο του πρύτανη του ΕΜΠ Ανδρέα Μπουντουβή σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Αισθάνομαι ως να κρέμεται από τον δικό μου αυχένα αυτή η ταμπέλα. Άλλωστε πρόσφατα δέχτηκα παρόμοια ‘επίσκεψη’» δηλώνει ο πρύτανης του ΕΜΠ Ανδρέας Μπουντουβής σχετικά με την άθλια επίθεση εις βάρος του πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη.


«Κάποιοι δεν μιλούν κι ας είναι νέοι, κάποιοι που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους "ζυγίζουν" τη στάση τους και άλλοι συνήθως λαλίστατοι επικριτές των “ισαποστάκηδων” αδυνατούν να ψελλίσουν μια λέξη καταδίκης. Αλλά και η φραστική καταδίκη της βίας είναι πλέον κοινοτοπία και δυστυχώς αρκούνται σε αυτήν πολλοί από εκείνους που οφείλουν να τη δαμάσουν, με τα όποια αντίδοτα, ως δάσκαλοι, ταγοί, θεσμοί» προσθέτει.

«Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο θα έχει γυρίσει σελίδα όταν οι νέοι, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, θα έχουν πει με τον τρόπο τους "ως εδώ, πάμε μπροστά". Υποδείγματα, όπως ο Πρύτανης Δημήτρης Μπουραντώνης, έχουν καταλυτικό ρόλο σε αυτό» καταλήγει.

Επικηρύχθηκαν οι δράστες της ΑΣΟΕΕ - Δίδεται αμοιβή 100.000 ευρώ για πληροφορίες

Έφυγε από τη ζωή καθηγητής του ΕΜΠ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr