Θωμαϊδειο βραβείο για φοιτητές του ΕΜΠ

Θωμαϊδειο βραβείο για φοιτητές του ΕΜΠ

Εθνικό Μετσόβιο ΠολυτεχνείοΒράβευση των δημοσιεύσεων του έτους 2019 από το κληροδότημα Δ. Θωμαϊδη.

Oι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Σχολών Ε.Μ.Πολυτεχνείου, ως και οι απόφοιτοι του, οι οποίοι δημοσίευσαν εργασία, με ή χωρίς συν-συγγραφείς, κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2019) σε:


A) σε επιστημονικά περιοδικά που περιλαμβάνονται σε έγκριτες βάσεις δεδομένων, όπως Science Citation Index Expanded ή Scopus

Β) στα πρακτικά διεθνών συνεδρίων με πλήρες κείμενο μετά από κρίση, όπως προκύπτει από την πρόσκληση του συνεδρίου.

μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά από 25.06.2020 έως 24.09.2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την αίτησή τους και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Ανάτυπο της πλήρους εργασίας.
  3. Προκειμένου για εργασίες που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά, απαιτείται τεκμηρίωση ότι το περιοδικό στο οποίο δημοσιεύτηκαν περιλαμβάνεται σε έγκριτες βάσεις δεδομένων και επιστολή οριστικής αποδοχής της εργασίας από το περιοδικό, σε περίπτωση που δεν έχει ήδη δημοσιευτεί η εργασία.
  4. Προκειμένου για εργασίες που παρουσιάστηκαν σε διεθνή συνέδρια, απαιτείται η πρόσκληση (call for papers) και το πρόγραμμα του συνεδρίου ή του διεθνούς διαπανεπιστημιακού εργαστηρίου αρχιτεκτονικής (workshop).
  5. Προκειμένου για αποφοίτους, απαιτείται οπωσδήποτε η επιστολή οριστικής αποδοχή της εργασίας και αντίγραφο διπλώματος.

Το συνολικό διαθέσιμο ποσό ανέρχεται σε 79.940 €, από το οποίο θα διατεθούν 59.955 € για τις εργασίες σε περιοδικά και 19.985 € για τις εργασίες σε διεθνή συνέδρια. Σε κάθε κατηγορία, το ύψος του βραβείου θα προκύψει από τη διαίρεση του συνολικού ποσού διάθεσης με τον αριθμό των εγκεκριμένων εργασιών.

Η βράβευση πραγματοποιείται ανά εργασία και κάθε φοιτητής δικαιούται να βραβευτεί μία φορά ανά έτος. Εάν στην εργασία συμμετείχαν περισσότεροι δικαιούχοι φοιτητές ως συν-συγγραφείς, το ποσό ισομοιράζεται μεταξύ των δικαιούχων.

Οι απόφοιτοι δικαιούνται του βραβείου, εφόσον η οριστική αποδοχή της εργασίας για δημοσίευση στο περιοδικό ή στα πρακτικά συνεδρίου έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο δώδεκα (12) μήνες μετά από την ημερομηνία απόκτησης του διπλώματος ή του μεταπτυχιακού τίτλου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας:

τηλ. 2107721927, 2107721820, 210 7721356,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..    

Μετά τη λήξη της προθεσμίας χάνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες ανάδειξης του/της δικαιούχου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr