ΕΜΠ: Αναβολή όλων των μαθημάτων σε Σχολές!

Αναβολή όλων των μαθημάτων σε Σχολές του ΕΜΠ!

Εθνικό Μετσόβιο ΠολυτεχνείοΑναβολή όλων των μαθημάτων ανακοίνωσαν Τμήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) για σήμερα Τρίτη 8/1 λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Πιο αναλυτικά αναβλήθηκαν τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα των παρακάτω Σχολών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο σύμφωνα με τις Κοσμητείες λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.


Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

«Με απόφαση του Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Καθ. Ν. Μαρμαρά, σας ενημερώνουμε οτι σήμερα Τρίτη 08/01/2019 δεν θα πραγματοποιηθούν οι διαλεξεις μαθημάτων και τα εργαστήρια για τους σπουδαστές της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.» 

Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

«Λόγω της βραδινής χιονόπτωσης στην Αττική, σε αρκετές περιοχές οι μετακινήσεις είναι πολύ δύσκολες. Τα κτήρια μας στο ΕΜΠ είναι ανοιχτά, αλλά για να περιοριστούν οι μετακινήσεις, τα μαθήματα σήμερα δε θα πραγματοποιηθούν.»

Σχολή Χημικών Μηχανικών

«Λόγω των δυσχερών συνθηκών στις μετακινήσεις, εξαιτίας των χιονοπτώσεων σε πολλές περιοχές της Αττικής, αναστέλλονται για σήμερα 8/1/2019 οι εκπαιδευτικές λειτουργίες της Σχολής.»

Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των πιθανών προβλημάτων μετακίνησης από τη χιονόπτωση σε διάφορα σημεία της Αττικής, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα σήμερα (8/1/19).»

Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών

«Σήμερα 08/01/2019 Η Σχολή θα παραμείνει κλειστή λόγω των καιρικών συνθηκών.»

Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών

«Εξαιτίας των προβλημάτων στις μετακινήσεις από την χιονόπτωση αναστέλλεται για σήμερα 8.1.2019 η λειτουργία της Σχολής.»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr