4 πλαστικά = 1 γυάλινο / Μια πρωτότυπη δράση για το νερό και την ανακύκλωση από φοιτητές του ΔΙΠΑΕ 

Μια πρωτότυπη δράση για το νερό και την ανακύκλωση από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΙΠΑΕ / 4 πλαστικά = 1 γυάλινο

Περισσότερα από 400 πλαστικά μπουκάλια νερού, συγκέντρωσαν μέσα σε λίγες ώρες οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ).

Μπροστά από το Δημαρχείο της Σίνδου, φοιτητές μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δ Κωνσταντινίδη, την αν Πρόεδρο Π Μεντζέλου και τους καθηγητές Φ Αντωνίου, Β Κεραμάρη, Α Λιόλιο και Γ Σαββίδη, ενημέρωσαν και ευαισθητοίησαν τον κόσμο γύρω από θέματα που αφορούν στην εξοικονόμηση του νερού και στην προστασία του πολύτιμου φυσικού πόρου.


Για κάθε τέσσερα μικρά πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού που έφερναν οι πολίτες έπαιρναν ένα γυάλινο παγούρι.

Τα πλαστικά μπουκάλια συγκεντρώθηκαν από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Σίνδου και θα ανακυκλωθούν.

Στην πρωτότυπη εκδήλωση που έγινε με αφορμή την Παγκόσμα Ημέρα Νερού συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Γιώργος Κυριακίδης.

Φωτογραφίες από τη δράση

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr