Εβδομάδα εκδηλώσεων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο από 24 - 27 Φεβρουαρίου 2015

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει από την επόμενη Τρίτη ενημερωτικές εκδηλώσεις με στόχο την προσέγγιση του πανεπιστημίου με την κοινωνία και την ανάπτυξη αμφίδρομης επικοινωνίας.

Ειδικότερα, η «Εβδομάδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου» όπως ονομάζεται θα διεξαχθεί από 24 - 27 Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκεια του τετραημέρου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της οικονομίας, του δικαίου, του περιβάλλοντος, της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, του σχεδιασμού, της πληροφορικής, της ιστορίας και της τέχνης. Συγκεκριμένα, έγκριτοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο σπουδών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Το Διεθνές, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, προσφέρει συνολικά 19 μεταπτυχιακά προγράμματα. Οι εκδηλώσεις της «Εβδομάδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου» θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη. Ολες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές στο κοινό, αλλά προϋποθέτουν ηλεκτρονική εγγραφή στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου.


Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr