ΔΙΠΑΕ: 24ωρη απεργία κήρυξαν οι καθηγητές

ΔΙΠΑΕ: 24ωρη απεργία κήρυξαν οι καθηγητές

Νομοσχέδιο ΑΕΙ: Με σχετική απόφαση οι καθηγητές του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος δηλώνουν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για αύριο, Τρίτη 5 Ιουλίου.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή (04/07/2022) απόφαση του Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΕΣΔΕΠ) του ΔΙΠΑΕ:


Το ΔΣ του ΕΣΔΕΠ ΔΙΠΑΕ με βάση την ομόφωνη πρόταση της Ομοσπονδίας Συλλόγων ΔΕΠ (ΠΟΣΔΕΠ), εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του με το Νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ που καταθέτει η Κυβέρνηση στη Βουλή αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα σήμερα (4/7/2022), καλεί τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν σε 24-ωρη προειδοποιητική απεργία την Τρίτη 5/7/2022, από κοινού με τους συλλόγους ΔΕΠ πανελλαδικά. Η απεργία θα έχει τη μορφή αποχής από προγραμματισμένες εξετάσεις καθώς και από τα διδακτικά και ερευνητικά μας καθήκοντα."

Στο πλαίσιο απόφασης για κοινές δράσεις με τους συλλόγους ΔΕΠ και εργαζομένων στα πανεπιστήμια συμμετέχουμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΠΘ στο χώρο μπροστά από το κτήριο Διοίκησης στις 12:00.

Για τον ΕΣΔΕΠ ΔΙΠΑΕ

Ο Πρόεδρος
Δημοσθένης Σταμάτης Καθηγητής

Ο Γραμματέας
Παναγιώτης Αδαμίδης Καθηγητής

Το έγγραφο της απόφασης

Φοιτητές του ΔΙΠΑΕ προσφεύγουν δικαστικά για το πρόβλημα λήψης πτυχίου που αντιμετωπίζουν

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr