Ξεκίνησε η λειτουργία της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Φοιτητών στο ΔΠΘ

Ξεκίνησε η λειτουργία της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Φοιτητών στο ΔΠΘ

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ενημερώνουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) πως άρχισε να λειτουργεί στο Ίδρυμα η «Υπηρεσία Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Φοιτητών» στο κτίριο της Διοίκησης, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

Δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας έχουν όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά, καθημερινά 9.00-15.00 στο τηλέφωνο: 2531039026.


Είσαι Φοιτητής στο ΔΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΔΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr