Διεθνής διάκριση και βράβευση φοιτητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Διεθνής διάκριση και βράβευση φοιτητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Με το βραβείο MGA IEEE Larry K. Wilson Regional Student Activities Award 2020, τιμήθηκε ο κ.Θεόδωρος Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Υποψήφιος Διδάκτωρ και απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής Βραβείων του απερχόμενου IEEE Region 8 Meeting. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία του IEEE που σκοπό έχει να αναγνωρίσει κάθε χρόνο τον φοιτητή-εθελοντή με τα πιο εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα των φοιτητικών δραστηριοτήτων του IEEE.


Ο κ. Θεόδωρος Παναγιώτης Χατζηνικολάου, υπήρξε πρόεδρος του Φοιτητικού Παραρτήματος του IEEE στο Δ.Π.Θ. (https://ieee.duth.gr/), είχε διατελέσει πρόεδρος και Υπεύθυνος Διοργάνωσης του 5ου ΙΕΕΕ Hellenic Student and Young Professional Congress (https://hsyp.duth.gr/5th/index.html), ενώ σήμερα είναι μέλος της επιτροπής «Virtual Speakers Bureau» της IEEE MGA Student Activities Committee.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηνικολάου (ήδη βραβευθείς από την IEEE Region 8 Educational Activities Sub-Committee για προτεινόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα και με χάλκινο μετάλλιο στη μαθηματική ολυμπιάδα SEEMOUS) είναι ο βραβευθείς του IEEE Region 8 (Αφρική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή) και ένας εκ των 4 βραβευθέντων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr