Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ

Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ

Το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ., σύμφωνα με τον Νόμο 4485/2017 (άρθρο 42) και τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (άρθρα 3,4,5, 6), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα, να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση προς τη Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Στην αίτηση αναγράφεται ο προτεινόμενος τίτλος, η προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης (ελληνική, αγγλική, γαλλική ή γερμανική) και ο προτεινόμενος ως επιβλέπων της διδακτορικής διατριβής.


2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.

3. Προσχέδιο της διδακτορικής διατριβής , στο οποίο θα δηλώνεται η μεθοδολογία, το περιεχόμενο και η πρωτοτυπία της διατριβής.

4. Αντίγραφο πτυχίου.

5. Αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης.

6. Αντίγραφα πιστοποιητικών ξένων γλωσσών.

7. Συστατικές επιστολές- Δημοσιεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως τις 1 Μαρτίου του 2018.

Περισσότερα Διδακτορικά μπορείτε να δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr