Online καθομολόγηση πτυχιούχων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Online καθομολόγηση πτυχιούχων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εξ αποστάσεως πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, η τελετή καθομολόγησης των πτυχιούχων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, των Περιφερειακών Τμημάτων της Άμφισσας, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου, καθώς σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα:

«Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους», η διεξαγωγή τελετών Καθομολογήσεων δεν θα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία, αλλά με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως.


Μέσω της ειδικής πλατφόρμας διαδικτυακών συσκέψεων MS Teams, οι απόφοιτοι, συνδέθηκαν  διαδικτυακά και παρακολούθησαν την τελετή.  Ειδικότερα, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Νικόλαος Δέρκας, ανέγνωσε τα  ονόματα των αποφοίτων των Τμημάτων Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας  Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εμπορίας και Διαφήμισης και Τουριστικών Επιχειρήσεων (πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας). Τέλος ο Πρύτανης του Γ.Π.Α. κ. Σπυρίδων Κίντζιος, απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας τη σημασία της Επιστήμης της Γεωπονίας στη σύγχρονη εποχή. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη  γενικότερη οικονομική κρίση, στην κλιματική αλλαγή αλλά και τη σπουδαιότητα της τεχνογνωσίας που διαθέτουν οι απόφοιτοι του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr