Καθομολόγηση διπλωματούχων μεταπτυχιακών και διδακτόρων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Καθομολόγηση διπλωματούχων μεταπτυχιακών και διδακτόρων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εξ αποστάσεως πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή καθομολόγησης των διπλωματούχων μεταπτυχιακών και διδακτόρων, καθώς σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα:

«Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους»(ΚΥΑ 115744/Ζ1/04.09.2020, άρθρο 9, παρ.1, ΦΕΚ Β ́ 3207, 04.09.2020), η διεξαγωγή τελετών Καθομολογήσεων δε θα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία, αλλά με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως. 


Οι διπλωματούχοι μεταπτυχιακοί και διδάκτορες που ολοκλήρωσαν τις ουσιαστικές και τυπικές προϋποθέσεις, έως και τον Μάιο του 2020 για πρώτη φορά λόγω των ειδικών συνθηκών, συμμετείχαν σε μια διαφορετική τελετή καθομολόγησης, διαδικτυακή.

Μέσω μια ειδικής πλατφόρμας διαδικτυακών συσκέψεων πραγματοποιήθηκε η σύνδεση και δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν την τελετή εξ αποστάσεως.

Οι απόφοιτοι, συνδέθηκαν, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους κωδικούς, οι οποίοι τους απεστάλησαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση, την οποία διαθέτουν.

Στη συνέχεια, με μια απλή διαδικασία πιστοποιήθηκαν με την ηλεκτρονική διεύθυνση, την οποία διαθέτουν, στην ειδική πλατφόρμα διαδικτυακών συσκέψεων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr