Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) Το Μνημόνιο  υπέγραψαν ο Πρύτανης του Γ.Π.Α. Καθηγητής κ. Σπύρος Κίντζιος και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Παρόντες στην τελετή υπογραφής ήταν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Γ.Π.Α. Καθηγητής κ. Σταύρος Ζωγραφάκης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος.


Το Μνημόνιο Συνεργασίας αφορά βασικούς άξονες όπως η συνεργασία σε υπάρχοντα ή νέα ακαδημαϊκά προγράμματα, ο σχεδιασμό και υποβολή κοινών συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, οι αμοιβαίες ανταλλαγές της πανεπιστημιακής και της επαγγελματικής κοινότητας, η διεξαγωγή από κοινού επιστημονικών εκδηλώσεων, η συνεργασία μεταξύ ερευνητικών ομάδων του Γ.Π.Α. και φορέων του Ε.Ε.Α., η εκπαίδευση και κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και στη δια βίου μάθηση επαγγελματιών και εργαζομένων, καθώς επίσης και η προώθηση της βιώσιμης και ποιοτικής απασχόλησης των εργαζομένων.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι πλέον μέλος του United Nations Academic Impact των Ηνωμένων Εθνών

Πρύτανης ΓΠΑ: Περιζήτητο το πτυχίο γεωπόνου στην 4η βιομηχανική επανάσταση

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εκσυγχρονίζει και αναβαθμίζει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr