Πραγματοποιήθηκε το πρώτο TEDx φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο TEDx φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου το πρώτο TEDx φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το TEDx AUAthens με θέμα “Growth”στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Περίπου 30 φοιτητές, με την υποστήριξη μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΓΠΑ, οργανώθηκαν, στοχοθέτησαν, συνεργάστηκαν, προσέλκυσαν χορηγίες, και, με την βοήθεια επιπλέον 70 εθελοντών, επέτυχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα: Δώδεκα ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους μοιράστηκαν με κοινό 300 ατόμων την επιστημονική, επαγγελματική, επιχειρηματική και προσωπική τους εμπειρία πάνω στον όρο "Growth". Μουσικές και χορευτικές παραστάσεις χάρισαν ευχάριστα διαλείμματα, διαδραστικά εργαστήρια έδωσαν την ευκαιρία βιωματικών εμπειριών  και ένα πάρτυ στο τέλος της ημέρας γιόρτασε την επιτυχία της εκδήλωσης.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια οι φοιτητές του ΓΠΑ για την φαντασία, την δημιουργικότητα, την ομαδικότητα και την συνέπεια με την οποία δούλεψαν καθώς και τα μέλη του ΓΠΑ Αιμιλία Παπακωνσταντίνου, Αντώνη Τσαγκαράκη, Ιωάννα Σκαλτσά, και Μαρία Κουκούλη για την υποστήριξη που παρείχαν στην ομάδα στους 6 μήνες που διήρκησε η οργάνωση της εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr