Ανακοίνωση για την λειτουργία της φοιτητικής λέσχης του ΑΠΘ

Ανακοίνωση για την λειτουργία της φοιτητικής λέσχης του ΑΠΘ

Όπως τόνισε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο αναπληρωτής πρόεδρος της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ, Δημήτρης Κωβαίος εξαιτίας των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών «πάγωσαν» οι εξωτερικοί σωλήνες που διανέμουν το νερό στο λέβητα θέρμανσης.

«Τα συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διορθώσουν το πρόβλημα. Σήμερα, όμως, όσοι προσέλθουν στη Φοιτητική Λέσχη θα έχουν σίτιση με…χαμηλές θερμοκρασίες. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί μέχρι αύριο, τότε θα εξετάσουμε και άλλες λύσεις, π.χ. να δίνουμε το φαγητό πακέτο για το σπίτι», σημείωσε ο κ. Κωβαίος.


Η ανακοίνωση της φοιτητικής λέσχης του ΑΠΘ έχει ως εξής:

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές

Λόγω των πρωτόγνωρων χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη μας, δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα στο σύστημα θέρμανσης των αιθουσών εστίασης της ΠΦΛ.

Λόγω των προβλημάτων αυτών, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 9/1/2017 θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ η Άνω Λέσχη, στην οποία κατέστη εφικτό να λειτουργήσει το σύστημα θέρμανσης.

Καταβάλλονται προσπάθειες για να λειτουργήσει το σύστημα θέρμανσης και στην κάτω αίθουσα της ΠΦΛ.

Από τη Διεύθυνση της Π.Φ.Λέσχης

Περισσότερα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΑΠΘ στην κατηγορία «Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr