ΑΠΘ: 3η Πρόσκληση για το Erasmus+ International Εξερχόμενοι Φοιτητές

ΑΠΘ: 3η Πρόσκληση για το Erasmus+ International Εξερχόμενοι Φοιτητές

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ανακοινώνει Πρόσκληση για μετακινήσεις στα πλαίσια του Erasmus+ International Credit Mοbility για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017, οι οποίες αφορούν Φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών.

Οι μετακινήσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος Μαΐου 2017.


Οι διαθέσιμες κινητικότητες είναι οι εξής:

Χώρα

Αριθμός μετακινούμενων

Διάρκεια κινητικότητας (μήνες)

Αλγερία

1

6

Βοσνία Ερζεγοβίνη

1

6

Μαρόκο

1

6

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στις παραπάνω χώρες, τη χρηματοδότηση, τη διαδικασία αίτησης, επιλογής κ.α., παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: https://eurep.auth.gr/el/students/international

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα δύο προγράμματα Erasmus+ και Erasmus+ International είναι δύο ανεξάρτητα προγράμματα. Ωστόσο, η διαδικασία αιτήσεων καθώς και η επιλογή για το Erasmus+ International είναι ίδια με αυτή του προγράμματος Erasmus+. 

Περίοδος υποβολής αιτήσεων Erasmus+ International: 20/10/2016 – 15/11/2016 

Επικοινωνία στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την κατάλληλη ένδειξη στο θέμα: Μετακίνηση Φοιτητών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr