Καταγγελία Σοκ: Τρεις πρόσφυγες ασέλγησαν σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Καταγγελία Σοκ: Τρεις πρόσφυγες ασέλγησαν σε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις πρόσφυγες που λήστεψαν το ζευγάρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά ασέλγησαν εις βάρος της κοπέλας.


Συνολικά επτά αλλοδαποί προσήχθησαν από τις αστυνομικές αρχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρει το seleo οι τρεις από αυτούς είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον τρόμο στο νεαρό ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από την ίδια την 23χρονη που ασέλγησαν σε βάρος της. Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ κινούνταν πεζή στους χώρους του Πανεπιστημίου μαζί με τον 20χρονο φίλο της, τρία άτομα τους πλησίασαν και αφού τους απείλησαν, τους ακινητοποίησαν και τους πήραν κινητά και χρήματα. 

Μάλιστα μετά τη ληστεία, οι τρεις αλλοδαποί προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 23χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες ανάγκασαν την κοπέλα σε στοματικό σεξ.

Μέσα στο σπίτι, στο οποίο εντοπίστηκαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κιλά χασίς και γι' αυτό το λόγο συνελήφθησαν και οι άλλοι τέσσερις -αλγερινής υπηκοότητας- που βρίσκονταν μέσα.

Οι δράστες, δύο Σύροι και ένας Αφγανός, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία, ασέλγεια και σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς πριν 20 μέρες ήταν στο hot spot στη Χίο.

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε την κοπέλα δεν διαπίστωσε βιασμό. 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρεις αλλοδαποί κρατούνται και ανακρίνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την επίθεση σε βάρος δύο νέων στο προαύλιο του Αριστετελείου Πανεπιστημίου.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, μια 23χρονη με τον 20χρονο φίλο της, πήγαν σε ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο. Στις έξι τα ξημερώματα και ενώ έφευγαν και βρίσκονταν στο προαύλιο του Πανεπιστημίου, τους επιτέθηκαν 3 αλλοδαποί σύμφωνα με την μαρτυρία των παιδιών.

Τους απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό και τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ τους χτύπησαν και στη συνέχεια υποχρέωσαν με την βια την 23χρονη σε ασελγείς πράξεις.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές με βάση τα χαρακτηριστικά που έδωσαν τα δύο θύματα. Τα τρια άτομα που κρατούνται και ανακρίνονται φέρονται να είναι από τη Συρία.

Περισσότερες Καταγγελίες Φοιτητών μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr