Ελληνικό Πανεπιστήμιο, φοιτητές, εργαστούν, κυλικεία, Ιδρύματος Ελληνικό Πανεπιστήμιο ψάχνει φοιτητές για να εργαστούν στα κυλικεία του Ιδρύματος

Ελληνικό Πανεπιστήμιο ψάχνει φοιτητές για να εργαστούν στα κυλικεία του Ιδρύματος

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές του ΑΠΘ να υποβάλουν βιογραφικά για εργασία στα κυλικεία που διαχειρίζεται η Εταιρεία.

Τα βιογραφικά θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες των κυλικείων. Κριτήρια αξιολόγησης αποτελούν η ενεργή φοιτητική ιδιότητα , η διαθεσιμότητα για εργασία και η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Εργασίας για Φοιτητές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Τα βιογραφικά μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικώς (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή γραπτώς (Κτίριο Διοίκησης ΑΠΘ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 995210) από 09:00 έως και 15:00, μέχρι τις 5 Απριλίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι - συμμετέχοντες αποδέχονται ρητώς και ανεπιφυλάκτως τα εξής:

- Η παρούσα Πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για την ΕΑΔΠ ΑΠΘ, η οποία ουδεμία υποχρέωση έχει απέναντι στους συμμετέχοντες.

- Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ διατηρεί το δικαίωμα, - κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια οποτεδήποτε-, να τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο της παρούσας Πρόσκλησης, εφόσον το κρίνει απαραίτητο ή να την επαναπροκηρύξει με τους ίδιους ή άλλους όρους, ενώ έχει δικαίωμα να ματαιώσει την όλη διαδικασία και να μη αποδεχθεί τις προτάσεις που θα υποβληθούν, εφόσον κρίνει ότι δεν είναι προς το συμφέρον της ή δεν εξυπηρετούν τις επιχειρηματικές της ανάγκες.

- Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν και οι συμμετέχοντες στην διαδικασία αυτή, δεν διατηρούν κανένα δικαίωμα, αξίωση για αποζημίωση από την ΕΑΔΠ ΑΠΘ, για κανένα λόγο ή αιτία που σχετίζεται με τη παρούσα Πρόσκληση ενδιαφέροντος.

- Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ, δικαιούται να χρησιμοποιήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν κατά την απόλυτη κρίση της, χωρίς τούτες να μπορούν να λογιστούν ως εμπιστευτικά έγγραφα ή έγγραφα που περιέχουν τέτοιες πληροφορίες

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr