εκδρομή παντελίδης, φοιτητές, τάφο Παντελίδη, 30 ευρώ  Σάλος έχει προκαλέσει η «εκδρομή» που διοργανώνουν φοιτητές στον τάφο του Παντελίδη με κόστος 30 ευρώ - ΦΩΤΟ

Σάλος έχει προκαλέσει η «εκδρομή» που διοργανώνουν φοιτητές στον τάφο του Παντελίδη με κόστος 30 ευρώ - ΦΩΤΟ

Σάλος έχει δημιουργηθεί από νωρίς το μεσημέρι με αφίσα που υπήρχε στη Θεσσαλονίκη, όπου ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Αθήνα για να πάνε στον τάφο του Παντελή Παντελίδη να ανάψουν κερί με κόστος 30 ευρώ.

Τελικά ήταν φάρσα φοιτητών σε δύο συμφοιτητές τους όπου έβαλαν στην αφίσα και τα τηλέφωνα τους, ενώ ανέφεραν ότι η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 3 Απριλίου.


Ο 25χρονος Θοδωρής, «θύμα» της φάρσας μίλησε στο enikos σχολιάζοντας «Δεν ξέρω ποιοι συμφοιτητές μου το έκαναν αυτό.Τα έχω χαμένα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο γιατί ανέβηκε η πίεσή μου»

Όπως εξομολογήθηκε ο 25χρονος φοιτητής, εκείνος μαζί με μια ομάδα 30 συμφοιτητών του από τη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σκέφτονταν να προγραμματίσουν μια εκδρομή στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτούν το μνήμα του Παντελή Παντελίδη.

Ξαφνικά, όπως είπε, κάποιοι από τους συμφοιτητές τους βρήκαν την ευκαιρία να σπάσουν πλάκα μαζί τους και έφτιαξαν την συγκεκριμένη αφίσα στην οποία αναγράφονταν το τηλέφωνο του Θοδωρή και του συμφοιτητή του Σταμάτη.

Ο νεαρός φοιτητής ανέφερε ιδιαίτερα ταραγμένος, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία έτσι ώστε να βρεθούν οι δράστες της κακόβουλης αυτής φάρσας.

τάφο Παντελίδη

Περισσότερα άρθρα που αφορούν τη Φοιτητική Ζωή μπορείτε να δείτε στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ή ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr